Opdateres løbende

Kalender

“Billeder fra før VAF gik digital” kan ses på Give-Egnens Museum fra lørdag den 1. april 2017.

Udstillingen præsenterer fotos fra Vejle Amts Folkeblad fra de sidste tre årtier i sidste århundrede, altså fra ca. år 1970 – 2000 i den gamle Give Kommune med overvægt på 1980´erne.

Her kan ses et udsnit af de mennesker, der blev portrætteret gennem de 30 år – enten fordi de nu var fremme med en ny idé eller skulle fejres med en omtale. Vi viser bygninger, der opføres – og bygninger lige før de nedrives. De mange fotos er udvalgt af tidl. museumsleder Falk Mikkelsen fra den store samling af pressefotos, som GEM fik overdraget fra VAF af redaktør Jørn Kristensen, efter VAF blev digital på billedsiden.

Flere fotos er uden årstal og navne på samtlige. Her vil vi gerne have hjælp af publikum. Besøg Give-Egnens Museum og lad nostalgien få frit løb!

 

Kunst- & Skulpturdag i Give den 2. juni

Give midtby omdannes denne dag til et kunstnerisk centrum fyldt med arbejdende kunstnere, madboder, musik, konkurrencer m.m..

Museet deltager igen i år og selvfølgelig har vi brændekomfuret med. Mød os på gågaden fra kl. 16! Her er oplevelser for både børn og voksne. Kom og vær med!

Klik og læs “Oplev Give 2017”