Skolebesøg

Give-Egnens Museum tilbyder skolebesøg for både grundskolen og ungdomsuddannelser. På museet bliver historien og de historiske genstande bragt i spil, og eleverne får mulighed for at komme tættere på fortiden og fortidens mennesker. Vi lægger vægt på aktiv og indlevende formidling, der vækker nysgerrigheden og giver anledning til fordybelse og refleksion.

Rundvisning for skoler

Vi tilbyder rundvisninger i vores permanente udstillinger. Et skolebesøg kan blandt andet indeholde en rundvisning med fokus på landliv og børneliv for over 100 år siden, en tur i kolonialforretningen og i skolestuen.

1 times guided tur med guide: 900kr.

Dertil kan tilkøbes en ekstra ½ time med guide: 200 kr.

Book

Kontakt os på hverdage mellem 8-16 for at høre mere eller booke et besøg. Vi anbefaler, at I henvender jer i god tid, da vi i perioder hurtigt kan være booket op.

Kontakt os på: booking@gem.dk eller ring til os på telefon +45 20 10 77 82.

 

Interface

Museet er en del af Intrface, som er en national forening af museer og ungdomsuddannelser. På intrface.dk er et website, hvorfra du kan downloade undervisningsmaterialer og -forløb og finde opgaveløsninger, noter, arbejdspapirer og nyttige links.

I efteråret 2020, fik vi midler fra Interface til sammen med Tørring Gymnasium at udvikle et undervisningsforløb om teknologihistorie.

 

intrface 2020