Skolebesøg

Give-Egnens Museum tilbyder skolebesøg for både grundskolen og ungdomsuddannelser. På museet bliver historien og de historiske genstande bragt i spil, og eleverne får mulighed for at komme tættere på fortiden og fortidens mennesker. Vi lægger vægt på aktiv og indlevende formidling, der vækker nysgerrigheden og giver anledning til fordybelse og refleksion.

Vi tilbyder både rundvisninger i vores permanente udstilling og i vores skiftende særudstillinger. Et skolebesøg kan blandt andet indeholde en rundvisning med fokus på landliv og børneliv for over 100 år siden, en tur i skolestuen, hvor vi skruer tiden tilbage til 1935 og et besøg i det historiske køkken.

Skolebesøgets form og indhold tilpasses, så man får det fulde udbytte af besøget på Give-Egnens Museum.

Kontakt os på hverdage mellem 8-16 for at høre mere eller booke et besøg. Vi anbefaler, at I henvender jer i god tid, da vi i perioder hurtigt kan være booket op.

Kontakt os på: booking@gem.dk

 

Interface

Museet er en del af Intrface, som er en national forening af museer og ungdomsuddannelser. På intrface.dk er et website, hvorfra du kan downloade undervisningsmaterialer og -forløb og finde opgaveløsninger, noter, arbejdspapirer og nyttige links.

I efteråret 2020, fik vi midler fra Interface til sammen med Tørring Gymnasium at udvikle et undervisningsforløb om teknologihistorie.

 

intrface 2020