Særudstillinger:

Jul på Give-Egnens Museum

30. november 2019 – 5. januar 2020

Mens alle store som små går og glæder sig til juleaften, spreder julehyggen sig på Give-Egnens Museum.

I årets særudstilling ”Julens Herligheder” er det jul og juletraditioner i både fortid og nutid, der er omdrejningspunktet.  Julens traditioner og gøremål gentager sig år efter år. Nogle traditioner forsvinder og nye kommer til, men hvilke gør din jul til noget specielt? Kom og giv dit bud og se museets bud på julens herligheder. Ingen jul uden julemad, julegaver og masser af legetøj. Kom bl.a. og se dukkehuse og prøv museets Märklin-modeltog. Mærk hyggen brede sig i stuerne og se julens herligheder i forrådskammeret.

Aktiviteter og juleweekender på Give-Egnens Museum

Der er meget mere end juleudstilling på Give-Egnens Museum i december. Besøger man de permanente udstillinger kan man opleve hedebondegården, som er gjort vinterklar og summer af juletravlhed.

De tre første adventsweekender, samt lørdag d.21/12 er der aktiviteter, som du selv kan deltage i, levendegjorte udstillinger og det store julekagekaffebord. Lørdag d. 21. december kan du høre Kurts kor synge julen.

Følg med her på siden og hold øje med på Facebook – ”Give-Egnens Museum” for mere information om julens aktiviteter.

Tag årets julefoto på Give-Egnens Museum

I museets velkomsthal vil der være mulighed for at tage årets hyggeligste og sjoveste julefoto.  Der vil være en julefotoopstilling anno 1980´erne, hvor du kan tage et foto, perfekt til julekort og som gave til venner og familie.